IPTV

Har förra året skaffat ett tv kort, tyvärr ser jag aldrig på tv eller iaf inte mycket. Har nu gjort en djupdykning i ämnet då jag har hållt på att hyra film från bredbandsfilm. Varför ska då inte bredbandstv finnas? jag sökte och hittade det nya IPTV, du får kanalerna direkt i burken med hjälp av ditt bredband. Denna nya teknik slår säkerligen ut digital boxen i framtiden. Har så du får 45 kanaler i både tv och dator! suveränt, tyvärr måste internet leverantören ha detta som tillval. Nu har jag bara kollat telia, finns säkerligen fler. Är en gammal tjänst, tror den var ny 2005-2006. Här är iaf en intressant artikel till er intresserade. www.hell-man.se/?p=212. Enligt telias hemsida behöver du citat:
  • En tv utrustad med scartuttag alternativt S-video eller Komposit. Scartuttag har de flesta tv-apparater som är 15 år eller yngre.
  • En av Telia godkänd digitalbox. Digitalbox får du utan extra kostnad när du tecknar Telia Digital-tv i 12 månader.
  • Bredband genom Telia. Antingen som boende i en av Telia lan-ansluten fastighet eller om du har bredband via telejacket. Har du bred­band via telejacket måste du bo på en adress där Telia kan leverera digital-tv.
  • Ett adsl-modem (om du har bredband via telejacket) eller en bredbandsswitch (om du har bredband via nätverksuttaget) som är godkända för Telia Digital-tv.

Djungelordspråk i Skåne

Dags för lite nostalgi eller är det tillbaka till stenåldern? En mat tjuv finns i vårt allrum.
image19

Ny istid

Har ni hört om kometen som kommer 2012. Antagligen missar den men tänk om det smäller, då har vi en ny istid. Hoppas de börjar se hotet innan Nostradamus profetior slår in. Menar maya indianerna hade samma tankar om 2012 kanske att det är våran tidräkning det går efter! Hoppas NASA tar tag i detta och kalkylerar ut en beräkning om vad som bör göras. Menar dinosaurierna dog ut då förra kometen smällde, dags att gå tillbaka till grottmänniska?

RSS 2.0